tiistai 15. maaliskuuta 2011

-

Huhhu! Nyt tulee sitte nii urakalla tekstiä ettei koskaa! En tosiaa oo jaksanu kirjotella vähää aikaa, ku on ollu vähä tekemistä. Sitä sun tätä, mutta enimmäkseen sitä. Viimeviikon tiistaina oli naistenpäivä. Oltiin kylillä Markuksen kans, ja sain mummolta nahkatakin + farkut.
Nyt mulla on vaa kuva tosta takista: 

Ja sitten keskiviikkona lähettii Saloon! ft. Aino Kaisa Aatu Pate Joonas yms. :) Linkkimatkat oli kivoja:
Takapenkkiläiset Saino Kaesa ja Ruusunen ;)
Sitte saavuimme perille Saloon! Oltii siel koululla sillee jee:D Ihmiset oli mukavia, ja ruoka (kuulemma) hyvää. Oltii siellä pulkkamäessä, ja sen jälkeen TÄYSIN läpimärkiä! Oli kivaa jei. Sit lähettii kirjautuu hotellii sisää! Päästii samaa huoneesee ft. Aino Kaisa minä ja Aino! Siellä henkailtii;););) 






vähä aikaa, ja sitte lähettii syömää ja shoppailee! Heses oli kivaa, paitti sellaset lissuneidot nauro meille..:D Sieltä en shoppaillessa oikee mitää löytäny, ni päätettii mennä paikalliselle Talolle, Kiffarii. Siel oli iha nättiä, ja bookitettii siel. Pelattii pingistä ja guitar heroo ja räpsittii kuvii. 
Sittenpä lähettii tyttöjen kans käymäs kaupassa.
..Pillukasvi..
Ostettii kaupasta vähä kaikkee.. Viiniräppäreit, appelssiineja, kaks alkoholitonta siideriä, kaks pussii sipsiä, fanipaloja, greippilimsaa...AINAKI. Sitte oleskeltii vaa siel meijä huonees, ja oli kivaa(: Pojat tuli käymää, ja juteltii yms. meijä ikkunasta näky katulamppu.. ja se tanssi.. ja räjähteli.. mitä helvettiä..? joo. Sit pojat (pate) soitteli meille Ring-puheluita. Vedettii johto seinästä. Sitte ruvettii nukkumaa ja näi(: 
Aamulla herättii, käytii suihkussa ja mentii Sokos hotellii aamupalalle! Ja sen jälkee tais kaikki olli IHAN täynnä:D Koskaa syöny nii paljoo.. Sittenpä mentii sinne Hermannin koululle, ja ruvettii pelaamaa Säbää! Saarijärvi voitti;) Sit jotai säädeltii siel koululla, ja oli hauskaa. Lähdettii Turkuu, ja käytii Logomo näyttelys. Se oli iha kiva..:D Jaja sitten 45min SHOPPAILUU TURUSSA AH AH. Iha liikaa aikaa oli ;oooo No okei mulla meni kaikki rahat ni jei. Mutta tuli jotai ostettuaki !! Tossa on ny jotai muutaki ku sieltä ostettua, mut vaatteita kummiski:
Tosiaan jotkut noista oon ostanu vähä myöhemmi. Jaja kuvat puuttuu punasesta topista, ja harmaista leopardilegareist(: Lähettii Turusta kotia. Matkalla tuli vähä LAULETTUA, SYÖTYÄ RUSINOITA, HULLUJENHUONEILTUA, HEPAN SKULLCANDYJÄ KUUNNELTUA ymsyms:D Oli ihanaaa;)

Mutta sitten, tuli perjantai ja sen myötä Konva! Siellä oli iha älyttömän kivaa. Koskaa varmaa huutanu ja riehunu yhtä paljoo:D joomoi.. Mutta sen jälkee tuli Saino yöks, ja oli hauskaa. Lauantaina oli messut, ja menin sinne Syöte-Huviloiden pisteelle ku sain siitä 25e. Mut lähinnä olin Nuorisovaltuuston pisteellä:D Voitin muumitikkareita ristinollasta yms. Oli hauskaa! Ja liityinki tähän kyseiseen valtuustoon! Jee:D Sitte Markus tuli sinne ja jei.Käveltii Ainon kans meille, ja syötii lihapullia. Kierrettii halpahallin kautta, ja ostettii hiusvärit. Ostin kans tollasen matka-kajarin ; ).

Sit mentii meille, ja Paukka värjäs meijä hiukset: ihq ..

Aino oli meillä toisenki yön, ja sunnuntaina Markus ja Sara tuli meille, ja katottii Twilight. Sara ja Aino tosin lähti kesken kaiken, ni katottii se loppuu Markuksen kans kahestaa. Sitte jotai juteltii ja näi. Ja sitte seki lähti.
Eilen oli iha kiva päivä,, Aino veti mua välkällä hiuksista varmaa viis minuuttii putkee. Se oli iha kauheeta :D mut kestin sen kuin mies!! Jaja tänää vähä lintsattii Marian ja Tarun kans koululiikunnasta.. piti mennä kävellen halpahallii ni me mentii linkillä. ja käveltii takas ja oltii aika pahasti myöhässä.. Ope raivos ja näi :D hups.. Matikankokeesta tuli 5 (wohoo!). Ja pidin kirjaesitelmän. Ja meni kuulemma hyvi. Ja näi. Enää ei jaksa kirjottaa, että heipati!(; 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti