sunnuntai 16. joulukuuta 2012

Hups.

Juu, ihanku olisin muka jaksanu viime viikolla kirjottaa :D Noh, aina ei jaksa.
Viime viikonloppuna oltiin talolla yötä ja silleesti, oli aika mukavaa (:
Tuo viikko nyt meni tuossa tollee SVIUUUUF, enkä ees muista mitä tein.
Mutta nyt viikonloppuna... öö... :DFDD



Nii justii, eli olinpa perjantaina kirkossa laulamassa nuorille pari laulua, vähän oli jotenki erottuva olo ku olin pukeutunu mustiin kera lilan biker takin. että köhköh. mutta näin, koska kirkkoilun jälkeen suuntasin talolle, koska onnin keikka, koska pikkujoulut, koska kinkkupinko on jokavuotinen perinne.
Niinpä.
Mutta oli hurjan hauskaa nähä Patea ja Vähälää pitkästä aikaa !! ja oli uskomaton keikka, ja uskomattomat bilisturnaukset! Tajusin myös että niittinilkkurit on kivoja, ja ostan semmoset joulun jälkee vaikka mikä olis.



Kuitenki, onni tuli yöks ja lauantaiaamuna sainkin mahollisuuden lähteä jykylään jouluostoksille! jei!
Kummisetä lähti käyttää pikkuveljeä, serkkua ja omia kummilapsiaan leffassa, ni mä pääsin siinä mukana sitte jyväskeskuksee. Sain ostettua KAIKEN mitä pitiki, eli onnille loput lahjasta ja kummitytölle kans jottai :) SITTE näin semmosen paidan, joho rakastuin ensisilmäyksellä!! vitutti ku piti ostaa ne lahjat, mutta SITTE mulle jäiki rahaa niistä JA sain ostettua sen paidan !!!!!!! aaaaaaa <3 juu moi :D
no, sit shoppailureissun jälkee mentii hoploppii, ja käväsin siinä kirpparilla.fissä mikä on siinä hoplopin vieressä. sit lähettii saarijärvelle takas ja kattelin lotria ja olin juuson koneella siinä sillee.



Tänää kattelin telkkaria, ja teemalta tuli sellane ohjelma ku "Kiinan suurin ravintola". Tajusin, että haluan joskus vielä asua Kiinassa, ihan oikeasti. Olis siistiä. No kuitenki, puol neljältä lähin kirkkoo valmistautumaa esiintymistä varten, koska luciat, koska kauneimmat joululaulut, koska olen lucianeito. Siellä oli iha kivaa, hanniksen laulu oli taivaallista, ja ehkä meillä lucioillaki meni iha hyvi :) mun mielestä ainaki! surullista on, että meillä on enää kolme virallista esitystä tän porukan kanssa :( nyyhkis. mutta ehkä tästä selviää.



Ens viikko on koeviikko, JEE, ja tykkäilen kovasti. Pääsee kymmeneltä kotii aina, ja sitte saa tehä kokopäivän mitä haluaa. ja lukea kokeesee. hihhih. Jos sitä jaksais kirjotellaki sitte enempi (: kiitos ja hei!

 nii mikä oli

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti